Tatueringen :)

I Torsdags gjorde jag min tatuering. Jag är skit nöjd med den :) Linnea, Malin & Sara var med när jag gjorde den.
Nu är jag äntligten frisk. Iallafall nästan. Har lite ont i halsen bara. Nu tittar jag på Robinson tillsammans med Andreas. Sen ska vi kolla på Eurovision. Vi har laddat upp med Chips & lite dipper och cola... Jammiiee ;D
Nu måste jag kilaaaa, BYE!


ღ 12 Maj

Kollade nyss på "Ballar av stål". Det måste vara de bästa programmet som har gjorts. Haha jag tycker att det är så j*vla roligt! Idag har jag bara legat hemma och mått dåligt. Jag är förkyld, har ont i halsen och har haft feber. Men har inte det längre. Orkar knappt röra mig när jag har feber. Jag blir öm i hela kroppen. Började känna av att jag skulle bli sjuk i lördags. I Fredags var jag på Blue moon med mamma och Annelie sen va jag med Sara, Verona, Therese & Emma. Arvingarna var på Blue moon. Men vi drog till en fest på färjestad ganska tidigt. Jag blev så full så jag fick gå hem kl 10. Som tur var hade jag nära hem. Jag spydde ett antal gånger. Det var meningen att vi skulle dra till krogen senare men det kunde inte jag så Andreas & Jon skulle komma med mat till mig. Jag hade sagt till Andreas att han skulle ringa när han va utanför. Han hade ringt mig lite senare men jag hade somnat. När han kom in så sa han: Jag är här nu. och då stod han precis bredvid mig. Men då sa jag: Ring mig när du är utanför. Hahaha helt borta! Maten hade jag nästan ätit upp så när jag vaknade dagen efter hade jag lagt maten under bordet och mina kläder och skor låg på toan. När mamma kom hem sen trodde hon att det var jag som låg på toan. Haha
Men iallafall. Jag vart ganska bakis på lörsdagen och mådde dåligt. Hade lite feber och ont i halsen. Jag, Andreas, Toris & Sandra skulle gå på Promoe på lördagen. Men jag mådde inge bra så jag stannade kvar hemma. Det var tur att jag gjorde det. Annars hade jag nog mått ännu sämre. Idag har jag fyllt en påse med "snyt papper" och mamma har köpt tabletter för min ret hosta och halstabletter som bedövar. Och jag har ätit massa penodil. Var nästan rädd för att jag skulle ha tagit för många tabletter för jag gick jätte ont under bröstet förut.. Men jag hoppas att jag blir frisk tills på torsdag för då ska jag tatuera mig :D Den kommer bli så jävla snygg!!!
Känner mig ganska stressad med skolan nu. På typ 4 veckor ska jag hinna göra minst 5 prov. Lycka till! Tiden har gått så fort så jag har inte tagit tag i de proven jag har kvar att göra. Det gör ju inte saken direkt bättre att jag är sjuk nu. Men de ska bli så skönt med sommarlov. Mitt sista sommarlov!
Om ni kollade på talang i fredags fick ni se min granne Victor. Han sjöng "I will always love you - Whitney H.."  Hihi, Inte alla som har en "kändis" till granne. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon!




Min medicin







Omtyckta tårtor av Julia




Jag på Milko




I Labbet på Milko






Victor sjunger i Talang :)

6 Maj

Jag är trött trött trött trött. Idag när jag praktiserade var jag i labbet. Det var skit roligt där! Jag fick ta prover på mjölk, fil och grädde och skriva på massa papper & grejer. Får se om jag ska vara där imorgon också. Hoppas iallafall!
Idag efter praktiken träffade jag Linnea och Belinda. Sen åkte jag till skolan för jag hade teorilektin. Lärde mig faktiskt väldigt mycket idag. De andra lektionerna som har varit det inte varit så jätte mycket nytt för mig. Men det var de idag. Efter lektionen åkte jag hem och sen träffade jag Linnea. Sen gick jag hem och städade här hos Andreas. Det såg förjävligt ut här. Kattsand överallt och dammit & usch. Men de blev fint tillslut.
På fredag ska jag kanske ut med mamma. Då ska vi på "after work" och Arvingarna.
Jag har ingen ork kvar för att skriva just nu..

Jag älskar dig Andreas. Du är det bästa jag har <3

Imorgon är det 1 vecka kvar till min tatuering. Fan va skönt!




Mitt nästa månad!

ღ 4 Maj

Det har varit en händelserik helg. Festade onsdag, torsdag, fredag & lördag. Något som tog på kroppen kan jag säga. I Onsdags när jag fyllde år fick jag;

  • Mamma; Pengar, nagelack & en väst
  • Pappa; Pengar, blommor & stay up.
  • Marcus&Ida; Pengar och en hink med cider
  • Farmor & farfar: Tillgång till mina sparpengar
  • Annika & Anders; Pengar
  • Andreas; En cykel
  • Linnea; Korsett
  • Sandra & co; Parfym & Pengar
  • Jenny; Ljuslykta
  • Mormor; Pengar & smink
  • Marie & co; Pengar
  • Roger & Joney; Reflexer till cykel
  • Toris; Penismugg, tatuering & penna.

I onsdags var jag med Linnea på score. Gjorde av med kanske lite för mycket pengar på krogen. Men jag hade iallafall jätte kul. I Torsdags så hade jag fest hemma för att fira mig. Det var Jag, Andreas, Joney, Roger, Toris, Linnea, Belinda, Malin, Sara, bror & Ida. Linnea och Belinda kom till mig runt 4. Då gjorde vi tacos. Senare på kvällen åkte vi till score.
På Fredagen var jag och Linnea ute. Då var vi på Arena och score. Haha fick med Linnea upp på dans golvet. Som hon har sagt innan att hon aldrig ska göra. Och på lördagen var jag, Andreas, Joney & Sara hos Toris och grillade. Senare kvällen åkte vi till score.
Igår kom släkten på mammas sida. Var så trött och sliten från helgen.
Idag har jag praktiserat på milko. Ska vara där hela veckan.. Trivdes där väldigt bra. Men nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mer detaljerat eller något mer. Ballar av stål sen bliiiir!
Mer bilder kommer någon annan dag.






























PussCiaaoo

RSS 2.0