18 år

Idag har jag varit i molkom med pappa och jobbat. Jag har varit så extremt trött idag. Somnade i bilen idag och precis när jag somnade råkade jag öppna dörren när pappa körde i 70. Fick jordens panik! Iallafall sen på lunchen var jag hemma och åt. Pappa skulle fortsätta att jobba lite sen kom han hem. Och då hade jag somnat och sen vaknade jag vid 3 så jag behövde inte jobba efter lunchen. Hihih de va gött! Sen har jag varit med mamma på bergvik och köpt en väst och nagelang. Skulle köpa en vågtång. Men den va ju slut överallt. Så mamma ska åka till stan och köpa en imorgon om hon hittar någon.
Snart fyller jag år. Imorgon ska jag vara på pappas jobb tillsammans med en som heter Monika. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det märks. Imorgon slutar jag vid lunch, då ska jag hem och städa lite de sista och sen kommer Andreas, farmor, farfar, mamma, bror och Ida. Då ska vi äta smörgås tårta och tårta  som Julia har gjort till mig. Sen efter det ska jag till Score med Linnea och sen hem till Älsklingen.

Men nu ska jag städa mitt rum :) GRATTIS TILL MIG!!!!


ღ 27 April

Hej. Igår kom jag hem från Göteborg. Det var en jätte trevlig helg. Vi bodde på hotellet Panorama.
Andreas var jätte duktig när han spelade Goalball! På fredagen när vi kom dit va de bara att packa upp
och göra iordning sig lite sen gick vi till resturangen och åt. Jag åt hamburgare. Sen bjöd Andreas farfar
mig på glass! Vaniljglass med jordgubbar. Det var jättegott! Sen va de dags att sova eftersom vi skulle upp
 tidigt dagen efter. Åt en jätte god hotell frukost. Pannkakor fick det bli och mackor. De var lite drygt för mellan
varje match va de ca 2 timmar. Då gick vi till en marknad som låg precis bredvid. Det var bara skräp där!
Andreas var där på söndagen och köpte några fotbolls tröjor för 20 kr. Det fick bli en britney tröja också.
Vi var i Kviberg där Andreas spelade. Där fanns Hells Angels. På lördagen när vi skulle åka till hotellet var
de avspärrat överallt så vi kunde inte komma ut någonstans. Tillslut kom vi ut. Det var polisen över allt.
Dagen efter fick vi höra att Hells Angels hade haft fest. Så de var väl därför de hade spärrat av.
På Lördags kvällen skulle vi gå till Avenyn och hitta någon bra resturang. Påvägen dit började det att smälla
som fasen, då var det Liseberg det kom massa raketer ifrån. Det va skitfina fyrverkerier. Liseberg hade
premiär på Lördagen. Vi hittade iallafall ingen resturang. Det var för mycket folk på de ställena som vi tänkte gå till.
Det slutade med Mc donalds.
Andreas lag kom 4 i Sm i Goalball. Det var väldigt kul att kolla på, så jag ska följa med Andreas någongång när
han tränar. Det ser så roligt ut.
Idag har jag praktiserat hos pappa. Har varit helt okej. Slutade kl 2 idag. Så när jag kom hem städade jag balkongen.
Den såg förjävlig ut. Tänkte att den skulle vara fin till min födelsedag om man vill sitta ute eller till festen på valborg.
Var så trött förut eftersom jag inte har sovit ut någonting i helgen. Så jag somnade förut, men Linnéa ringde och väckte
mig. Hon var påväg till mig så de va bara att gå upp och gå ut och möta henne.

I fredags köpte jag
  • Skor
  • Byxor
  • Bh & trosor
  • Ett linne
  • Foundation
  • Jeans
    Eftersom jag inte hann att skriva nått i fredags så skriver jag detta nu.

  •  

    På min födelsedag ska jag jobba fram till lunch, sen ska jag städa lite och sen kommer Andreas, mamma, farmor, farfar, Marcus & Ida hit till pappa. Sen på kvällen kommer ska jag till Score kanske med Linnéa.
    Någon utav de här drinkarna nedanför ska jag göra på valborg.


    P2

    • Fruktsoda
    • Sour apple
    • Vaniljvodka
    • Lime



    Barry Azz

    • Bacardi Razz
    • Tranbärs juice
    • Sprite


      Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller år. Eller ja, snart kan jag säga att det är imorgon.
    • Men snart kan jag säga att det är imorgon. Jag har längtat så länge efter den dagen!
    • Fler bilder kommer från helgen någongång under veckan. Nu ska jag ringa Andreas sen ska jag sova.
    • Jag älskar dig Andreas. God natt. ღ PussCiao Malin

    ღ 23 April

    Idag har jag varit på stan med Linnea efter skolan. Hon ska köpa en korsett till mig när jag fyller år. Jag la undan ett par jenas också på Vero moda som jag ska köpa imorgon. Imorgon åker jag till Göteborg. Andreas ska spela SM i Goalball. Han e ju så duktig ;D Färgade håret förut också. Gjorde slingor igår. Gjorde det idag också. Är typ blond nu. Men är faktiskt väldigt nöjd. Hade inte tänkt att jag skulle bli så ljus men jag är nöjd.
    Nu är det 6 dagar kvar. Eller klockan är över 12 så det är 5 dagar kvar tills jag fyller år. Läääääängtar!


    Jag älskar dig Andreas <3


    ღ PussCiao Malin

    ღ 21 April

    Vakande nyss.. Har inte sovit så speciellt mycket inatt. Började känna av igår att jag börjar bli sjuk. Jag har ont i halsen och ont i huvet. Men det kommer och går. Jag hoppas bara att jag inte ät sjuk när jag ska till Gbg. Imorse fick jag reda på att jag fick praktik på Milko :) Det ska bli kul! Ska vara där i en vecka och på pappas jobb i en vecka.
    Nu kom älsklingen hem, han ska göra mat åt mig nu!




    ღ 19 April

    Igår hade jag och Andreas våran 9 månaders dag :) Men Andreas har varit i skara hela helgen så fick inte träffa honom. Vi "firade" i torsdags istället. Denna helgen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Igår Grillade jag för första gången iår med mamma, Marcus och Ida. Det finns nog inget godare än grillat! Idag åkte jag till pappa. Ska bo hos honom nu. Men har ännu inte orkat packat upp. Får göra de någon annan dag i veckan, för imorgon hinner jag inte. För då ska jag ut och köra efter skolan och sen ska jag till Andreas. Idag skulle jag gå ut för att prata i telefon med Linnea. När jag skulle gå in hade porten låsts. Den ska låsas kl 21;00 och när jag skulle gå in va klockan ungefär kvar i 9. Jag hade ju såklart inte med mig några nycklar så jag kom inte in. Pappa vägrade att svara när jag ringde. Så min bror fick komma hit och öppna åt mig. Jag va så arg när jag kom in. Hade inte jag haft med mig telefonen hade jag fått gått till mamma i tofflor. Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 18 och 25 dagar kvar tills jag ska tatuera mig. Det va tänkt att jag skulle till score på min födelsedag. Men jag tror att jag ska stanna hemma istället och va med familjen. Imorgon ska jag träffa Julia på lunchen och smaka på choklad mousse eller vad de heter. Hon vann SM i bakning och nu ska hon göra en tårta till min födelsedag :) Nu ska jag fortsätta att titta på filmen som går på tv 4. "Van Veeteren: Svalan, katten, rosen, döden". ღ PussCiao Malin

    ღ 15 April

    Idag har jag varit på fotboll tillsammans med min bror, Andreas och hans kompis Andreas. Min bror och Andreas skulle prov träna i Ulvsby IF. Jag tror att de gick ganska bra för dem även fast de inte har tränat så mycket de senaste åren. Medans de tränade sparkade jag, Andreas och en som heter Håkan boll. På fotbollsplanen var de massa små kulor som hade åkt utanför planen och som låg på asfalten. Jag skulle springa ut på asfalten och hämta bollen och då rammlade jag så klart. Jag rammlade rätt på röven och handleden. De måste ha sett roligt ut. Idag har jag gjort Choklad milkshake. Det är så gooott! Nu ska jag hag kila! ღ Pussciao Malin








    ღ 15 April


    Fjärilen


    Det här är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Precis som fjärilen kommer fram ur sin kokong, kan det betyda att du träder fram med en ny skönhet och en ny medvetenhet, att du går in i en period av pånyttfödelse och transformation. Fjärilen är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet. En fjäril kan också symbolisera glädje och lycka.



    Idag är det 10 år sen Morfar dog.. Hoppas du har de bra där uppe!


    ღ PussCiao Malin

    ღ 14 April

    Idag har jag varit på stan och Infinity med Linnea och Sara. Först skulle vi gå till banken men då va de så mycket folk där så vi åkte direkt till Infinity. Beställde tid för min tatuering. Jag ska tatuera mig den 14onde maj :) Wiiie. Ska bli kul. Efter vi va på Infinity åkte vi till banken igen. Sen åkte jag och Linnea till Andreas så jag fick träffa honom en snabbis. Sen gick vi till Mc donalds. Drack Milkshake. Oh va god den va. Det märkte Linnea också att jag tyckte. Eller hur Linnea? Haha. När jag kom hem idag möblerade jag om mitt rum. De blev SKITSNYGGT! Har dock endel att göra imorgon. Har massa påsar med skräp och grejer jag har taigt ut från rummet som jag inte behöver som står utanför dörren. Jag har 5 påsar med massa skolpapper och skolböcker som jag måste sortera också. Så det ska bort imorgon. Imorgon ska jag ut och gå, plugga och följa med min bror till hans fotbollsträning. Han ska börja spela i Ulvsby, där Andreas pappa är ledare. Hoppas det går bra för honom. Han har haft lite promlem med sitt knä. Nu ska jag leta upp något gått milkshake recept :) ღ PussCiao Malin






    ღ 12 April

    Idag vaknade jag 15.49. Andreas hade försökt att väcka mig tidigare men då ville jag inte gå upp. Så det blev en kort dag. Idag har jag träffat Linnea & Martina. Men inte så speciellt länge. Jag och Linnea skulle egnetligen gå till Mc Donlads och ta en glass.. Men Linnea mådde inte bra, så vi gick aldrig dit. Nu tittar jag på Bingolotto med Andreas. Jag har precis målat klart min tatuering med de rätta färgerna. Iallafall fjärilarna, blommorna ska nog inte ha den färgen som den har på bilden. Och snart ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag äta glasss! 

    ღ PussCiao Malin





    ღ 12 April

    Nu sitter jag och tittar på tv.. Andreas springer runt & städar, tror jag. Städade nyss köket. De vart jätte fint! Idag har jag varit hos Andreas föräldrar på middag. Efter de gick jag och Andreas hem till mig och hämtade lite kläder och skivor. Fick Jansson´s Frestelse av mamma med skinka i. Skit god! Gillar inte "riktig" Jansson's frestelse. 
    Joney va här en stund förut och skulle fixa nått med Andreas dator. 

    Det ska bli så skönt att det är lov. Bara ta de lugnt och göra vad man vill. Veckan som kommer ska jag beställa tid för min tatuering! Wiie. Den kommer bli så fin.
    Tråkigt nog måste jag plugga till ett prov som ska göras efter lovet. Efter lovet har jag bara en vecka i skolan och sen har jag praktik. Får se om det kanske blir Milko om jag inte ska vara på mammas eller pappas jobb.

    Men men, nu ska jag busa med Zeke. Han står vid fönstret och försöker smita ut.               


    ღ  PussCiao Malin










     



    Min tatuering :)
    Men ska inte ha de färgerna som är på bilden

    ღ 11 April

    Oh..Vaknade nyss. Somnade sent inatt och gick upp tidigt. Idag ska jag till Andreas föräldrar och äta påsk middag. Så jag måste göra iordning mig snart.
    Idag är det 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år! Jag längtar!
    Jag tänkte lägga ut lite bilder från Hockeyn när färjestad tog SM-guld. Och lite bilder andra bilder. Här kommer de;


















     


     



    Janne sa till gubben som satt vid bortet bredvid;
    Ja du vi får ursäkta oss. Men vi är 5 vårdare till han.
    Gubben: Jaha han, och peka på Toris.
    Janne: Ja
    Gubben: Ja de kan inte vara lätt för er.



     

    Hahah jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv!


     


    RSS 2.0