Arvika Festivalen

Det blir Arvika festivalen för mig iår igen. Jag ska vara där med Andreas, Toris, Sara, Therese, Emma & hennes kille. Och kanske några fler.  Det kommer bli grymt kul! Längtar som bara den.. Nu har jag jobbat 3 dagar på KBAB. Och imorgon är det sista dagen för denna veckan.. Imorgon ska jag prata med min handledare Johnny om jag kan få jobba över 6 dagar, alltså två timmar så jag jobbar ihop torsdagen och fredagen som jag är borta på när jag är på Arvika festivalen.
Det har varit en jobbig vecka för jag har inte sovit så mycket på nätterna och när jag måste gå upp så tidigit på morgonen så är jag helt slut när jag kommer hem..
nästnästa onsdag ska jag köpa ett par rosa gummistövlar om det blir dåligt väder när jag ska till arvika!
På fredag är det midsommar. Men jag vet inte vad jag ska göra än.. Som det ser ut nu blir det ganska lugnt. Aningen ska jag till mamma och vara med henne, marcus & ida och hennes familj. Eller pappa & hans tjej å deras kompisar osv. Eller så blir det party här eller någonannanstans. Det märks helt enkelt!
Imorgon har jag och Andreas varit tillsammans i 11 månader. Och det är 4 år sedan min kompis Eric dog i en bilolycka.. Får se men jag ska nog till kyrkogården imorgon..
Nu ska jag titta på tv och slappa! Bye.






Strömstad

Vaknade precis nu.. Skulle egentligen åkt till Strömstad med Andreas idag för att hälsa på Roger. Men jag skulle lägga mig vid 2 och gå upp kl 5 men jag kunde inte sova. Så jag följde inte med.. 
Igår var finalen i talang, tyvärr vann inte viktor, men han som vann va väldigt duktig!
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila sen ska jag cykla.. är så trött...

Hemma kväll.

Idag ska jag ha en hemmakväll men Mamma eller Andreas. Mamma tror att hon börjar bli magsjuk så jag tror inte att jag vill vara hemma ifall jag blir smittad. Idag har jag städat badrummet och mitt rum. Blev skit bra! Och nu håller jag på att färga håret, så jag måste hoppa in i duschen snart...

¨



Student 2oo9

Åååååh vad avundsjuk jag är på alla studenter. När jag kom till Andreas förut satt jag i fönstret och tittade på alla studenter. Jag såg både Sandra & Julia på sina flak.. Jag vill också åka flak när jag tar studenten men jag har ju den knasigaste klassen man han ha så jag får nog inte åka nått flak. Det blir nog bil ;D Sandra ska ta på sig sin mössa och låtsas att hon tar studenten.
Hos Sandra va de super god mat. Fick mitt favorit kött som jag har längtat efter att få äta sen vi firade Marcus&Jennys student. Sen åt jag en underbar tårta. Jag åt nästan upp halva tårtan. Och jag brukar inte tycka om såna godsaker.
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila efter all mat och deppa. Blir bara så deprimerad när jag ser alla studenter, och jag antar att jag kommer få höra dem ikväll eftersom det hörs bra utifrån & in till Andreas.
 
Student&Bal >>









































Studenten!

Idag tar Sandra & Julia studenten :D WIIIIIEE! Är så avundsjuk på dem. Men nästa år är det min tur. Senare idag ska jag till Sandra i väse och fira henne :) Jag kommer nog att gråta en skvätt! I Måndags hade Sandra & Julia bal. De va så jävla fina! Bilder kommer senare!


10 Juni 2010 är det min tur! ÅH vad jag längtar! 

Men nu ska jag göra iordning mig.



Inget kan skilja oss åt. Det kommer alltid att vara du & jag!

nejnejnej

Vad är det som händer? Min granne var ute och körde med motor cykeln, och då stannade bilen som var framför så han körde in i bilen. Motor cykeln gick isönder lite. Sen var hans mamma med i en trafik olycka samma dag. Och idag fick jag reda på att min mormors granne, som jag va hos några gånger när jag var liten dog idag i en bil olycka och hans son ligger på sjukhuset med allvarliga skador.. De va tänkt att jag skulle gå ut idag och ha det lite roligt.. Men jag blev bara depp och ville hem. Så nu sitter jag här, ska väl gå å lägga mig snart. Har inget vidare humör ändå, så andreas vill nog att jag sover ändå..



En äldre kvinna fick frakturer på armar och ben i trafikolyckan.



Sex skadade efter dubbelkrock

SKIVED: Kollisioner på vägen mellan Skåre och Skived

Sammanlagt sex personer skadades i en dubbel trafikolycka söder om Skived på fredagseftermiddagen.
Två bilar frontalkrockade och två ytterligare bilar krockade i samband med detta.


Det var vid 17-tiden som olyckan var framme på länsväg 720 vid Botorpsheden.

- Två bilar kolliderar mot varandra. Ett vittne stannar och dennes bil blir då påkörd av en fjärde bil, säger Mats Persson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen till nwt.se.

Tre till Centralsjukhuset

Totalt skadas sex personer i de två krockarna. Den ende som klarar sig oskadd är vittnet som var ur sin bil när dennes bil blir påkörd.

Tre personer förs till Centralsjukhuset för vård. En av dessa, en äldre kvinna, har enligt räddningsledaren på plats, ådragit sig frakturer i armar och ben.

Totalstopp i trafiken

Tre ytterligare personer fördes med lindriga skador till vårdcentralen Gripen i Karlstad.

Fem ambulanser skickades till olycksplatsen och det var under en längre tid totalstopp för trafiken.





En död i trafikolycka i Sjötorp

SJÖTORP

Strax före klockan tolv på lördagsmiddagen kolliderade en lätt lastbil och en personbil på riksväg 26 i Sjötorp, Mariestad. Föraren i personbilen avled.

Föraren, en 54-årig man, avled av sina skador. I personbilen fanns ytterligare en person, mannens son, som skadades svårt. Båda hemmahörande i Värmland.


 


Trevlig dag.

Idag har jag varit i skolan och gjort ett prov. Sen blev det snabbt hem och vila&sova. Sen åkte jag till mamma. Jag mamma & ida gick till Färjestads pizzerian. Svin gott va de! Klippte håret förut också. Blev faktiskt riktigt nöjd.
Men nu kom jag jämt nyss hem. Jag har varit på donken med Linnea och pratat & så.. Ska kolla på film med Andreas snart. Andreas fick hem en film förut, Tretton. Älskar den filmen!

NAjt.



Fighter

Nu var de ett tag sen jag skrev här.. Har haft fullt upp med skolan och inte orkat skriva någonting. Idag blev jag klar med allt i skolan. Så de är typ sommarlov nu :D Ska bara till skolan imorgon och lämna grejer. Sen har jag inget mer i skolan att göra, mer än att hämta mina betyg. Idag gjorde jag ett prov i skolan och jag fick VG i slutbetyg. Det känns skit bra ;D Pluggade massa igår. Skrev en uppsats och pluggade till provet.
Idag har jag varit och skrivit på "kontraktet" till mitt sommarjobb. Jag va där med Linnéa & Sara.
Ikväll ska jag bara ta de lungt. Är hos Andreas nu och de kanske kommer folk hit ikväll. Tror det va hockey ikväll.. Eller ja natt.. Men nu ska jag gå och göra mig lite mat. ByeeByee




After all of the fights and the lies
Yes you wanted to harm me but that won't work anymore
No more, oh no, it's over
'Cause if it wasn't for all of your torture
I wouldn't know how to be this way now
And never back down
So I wanna say thank you

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter

Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter

So thanks for making me a fighter!

Allt är förstört och det kommer aldrig att bli bra igen. Jag bara stör mig på dig hela tiden.



RSS 2.0